Zenbook Flip UX360

Windows za obavljanje više zadataka istovremeno: počnite brzo i završite prvi.

  • Windows 10 ili druge dostupne edicije
  • Intel® Core™ m7 procesor
  • Ekran osetljiv na dodir koji se može rotirati 360 stepeni
  • Metalno kućište
  • Potpuno bešuman, bez ventilatora
  • Opis proizvoda
 
 
ZenBook Flip je vanvremensko elegantno remek delo. Ovaj ultra-tanki, ultra-lagani konvertibilni uređaj je laptop sa stilom i zgodan tablet, koji će vam pomoći da sve poslove obavite lako, ali i da se zabavite u trenucima odmora. Napravljen je od izdržljivog aluminijuma, pažljivo brušenog do samo 13,9 mm debljine, a sa težinom od samo 1,3 kg možete ga svuda nositi bez napora. Uz sve to, UX360 je i neverovatno izdržljiv. Šarka pokretljiva punih 360° na ZenBook Flip-u radi glatko, bez kočenja i čvrsto drži ekran u bilo kom položaju. Da bi se obezbedio maksimum pouzdanosti, testirana je na izdržljivost sa preko 20.000 ciklusa! Prebacivanjem uređaja u tablet mod, tastatura se automatski isključuje, za nesmetan rad.
 
ZenBook Flip je napravljen za životni stil u pokretu. Zahvaljujući energetski efikasnom Intel Core M procesoru i litijum-polimer bateriji velikog kapaciteta, UX360 možete koristiti do 12 sati, bez dopunjavanja baterije, što je impresivan rezultat. Bilo da ste na putovanju, dugačkim sastancima ili se zabavljate zavaljeni u fotelju, Zenbook Flip će vas osloboditi traženja utičnice na duži vremenski period.
 
 
Samo najbolje komponente su dovoljno dobre za ZenBook Flip. Sa do 8 GB RAM-a, super brzim SSD-om kapaciteta do 512 GB i najnovijim Intel Core M procesorom šeste generacije, ZenBook Flip ima performanse koje mogu da izađu na kraj sa bilo kojim zadatkom koji postavite pred njega! Napredni dizajn bez ventilatora znači da je ceo uređaj nestvarno tih. Specijalni ultra tanki hladnjak je izrađen od legure bakra i hroma, pa vam omogućava da uradite svoj posao u blaženoj tišini, čak i pri punom opterećenju.
 
Kada vidite, poverovaćete. Vrhunski IPS ekran osetljiv na dodir ima rezoluciju i do QHD+ 3200 x 1800 i 72% NTSC paletu boja. ZenBook Flip vam pruža boje koje su živopisnije i preciznije. Uz osvetljenje od 350 cd/m2, i IPS displej visokog kvaliteta, slika postaje realistična na ekranu, iz svakog ugla.
 
Kada radite u pokretu, osnovno je da budete u mogućnosti da se povežete sa bilo čim, bilo gde. ZenBook Flip poseduje revolucionarni USB Tip-C port za lako povezivanje i super brze protoke podataka. Takođe ćete naći dva USB 3.0 porta, mikro HDMI port i slot za SD kartice, tako da je lako povezati se sa vašim trenutnim i budućim periferijama. Tu je i najnoviji 802.11ac Wi-Fi, sa ultra velikim brzinama do 867 Mbps. To je tri puta brže od starijih Wi-Fi generacija, uz jači i stabilniji signal. ZenBook Flip podržava Intel WiDi tehnologiju tako da možete da strimujete muziku, filmove, slike i igre na bilo koji WiDi kompatibilan HDTV, ili da koristite TV kao drugi interaktivni ekran za rad sa više stvari istovremeno na velikom ekranu.
 
 
Neverovatan zvuk je oduvek bio karakteristika ZenBook porodice. Razvijen u saradnji ASUS Golden Ear tima i ICEpower®, ASUS SonicMaster audio tehnologija proizvodi najneverovatniji zvuk na laptopu. Specijalno skrojena mešavina superiornog hardvera i mudro dizajniranog softvera daje ZenBook Flip-u ultimativno zvučno iskustvo.
 

Ovaj proizvod možete kupiti u:

Web development & Web Design Smart Web


//