Transformer Book T100

TRANSFORMIŠITE SVOJU SVAKODNEVICU

  • Intel® Atom™ procesor sa četiri jezgra
  • Windows 10 ili druge dostupne edicije
  • Vrhunski 10” IPS ekran
  • Autonomija rada do 11 sati
  • Opis proizvoda

 

ASUS Transformer Book T100 je fantastični 2-u-1 uređaj koji će transformisati način na koji obavljate svoje dnevne aktivnosti, bilo da je reč o poslu ili zabavi. U pitanju je ultraprenosni laptop kome se ekran odvaja i pretvara u 10" tablet. Šta je to što ASUS T100 čini tako atraktivnim? To je, pre svega, izuzetan odnos uloženog i dobijenog. Po pristupačnoj ceni dobijate dva uređaja u jednom, sa Intel procesorom sa četiri jezgra, vrhunskim IPS ekranom osetljivim na dodir i autonomijom do 11 sati. Da sve bude još lepše, Windows 10 je uračunat u cenu.

Ultraportabilnost

Kada je reč o prenosivosti, brojevi govore više od slika, a oni kažu da je Transformer Book T100 težak samo 1,04 kg, što ga čini jednim od najlakših laptopova na svetu. Ako vam je i to mnogo, jednim pokretom ruke možete odvojiti ekran od tastature i u deliću sekunde dobiti tablet koji je gotovo upola lakši od kompletnog uređaja. Kvalitetna završna obrada čini T100 veoma izdržljivim, što je veoma bitno kod uređaja koji su često u pokretu.

Dobre performanse za veću produktivnost

Transformer Book T100 pokreće najnoviji Intel Atom procesor sa četiri jezgra, koji se odlikuje savršenim odnosom performansi i energetske efikasnosti. T100 nudi ono o čemu su korisnici godinama maštali - laptop sposoban da ispuni i procesorski zahtevne zadatke, uz autonomiju koja daleko nadmašuje ono što pružaju klasični laptopovi. Korisnici kojima treba veliki prostor za skladištenje podataka će ceniti USB 3 Type C port koji se nalazi na docku i omogućava brz prenos podatka na eksterne flash i hard diskove.

Zaboravite na utičnicu

Velika baterija i štedljive komponente omogućavaju Transformeru T100 da radi impresivnih 11 sati bez dopunjavanja, pa se bez brige možete uputiti i na duži put. Uz to, u sleep modu može ostati do dve nedelje, pri čemu su u svakom trenutku dovoljne samo dve sekunde da T100 postane potpuno operativan. Vaši podaci koje ste koristili kada je laptop otišao u sleep mod su potpuno sigurni, jer u trenutku kad baterija opadne na ispod 5% oni bivaju automatski sačuvani na disku.

Mobilni dock pravi razliku

Transformer ne bi nosio to ime da nema jedinstvenu mogućnost odvajanja ekrana od docka. Brojne su prednosti ovakvog rešenja nad kombinacijom tableta i Bluetooth tastature. Čvrsta veza dva dela omogućava da ekran postavite pod uglom koji želite i eliminiše potrebu za dodatnim osloncem za tablet prilikom kucanja. Pored toga, touchpad pruža preciznost koju je teško postići prstima na ekranu,pa je i upotrebljivost uređaja znatno veća. Na docku je i USB 3.0 potpune veličine.

Dobar zvuk daleko se čuje

Razvijena od strane eksperata iz ASUS Golden Ear tima, SonicMaster audio tehnologija čini pažljivo skrojenu kombinaciju hardvera i softvera, koja za rezultat ima unapređen kvalitet zvuka. Stereo zvučnici na T100 će vas prijatno iznenaditi svojim kvalitetom i zvukom nadmašuju ono što obično dobijate iz ovako malih laptopova. Uz T100 ćete svakako uživati, bez obzira da li gledate filmove ili slušate muziku.

Ekran koji se prilagođava vašim potrebama

Jedna od prednosti koje nudi Transformer Book T100 je i ta što možete odvojiti tablet deo i u krevetu uživati u čitanju knjiga. Odlični IPS ekran sa veoma velikim uglovima vidljivosti pruža jasnu sliku, ali dugo čitanje teksta na svetlom ekranu u tamnoj prostoriji može umoriti vaše oči. T100 ima specijalni mod rada koji automatski prilagođava parametre prikaza slike i efikasno eliminiše zamor očiju.

Dodatni prostor za vaše podatke

ASUS Transformer Book T100 je dostupan u dve varijante, sa 32 i 64 GB prostora za podatke. U oba slučaja ASUS poklanja dodatni prostor na svom Web Storage-u, koji možete koristiti, ne samo za čuvanje, već i za jednostavno deljenje fajlova sa prijateljima.


Ovaj proizvod možete kupiti u:


 

Tehničke specifikacije:

Web development & Web Design Smart Web


//